Wat mij ergert aan online shoppen in Nederland zijn de verzend kosten. Deze zijn zowat per web winkel verschillend en ligt tussen gratis tot wel bijna 10 euro aan extra kosten. Ik heb er geen probleem mee als het niet door de brievenbus past. Maar ik heb er wel een probleem mee als het product zo klein is dat het prima door de brievenbus past en dus met een stempel of postzegel ook verstuurd kan worden. Als ik dus iets bestel in nederland van 1,50 euro, vind ik de verzendkosten het niet waard om dan de bestelling te doen. Als je dan dat zelfde product van via AliExpress/Wish etc gaat bestellen dan heb je dit altijd goedkoper en profiteer je ook nog van geen verzendkosten.

De bezorgtijd bij diverse Nederlandse web winkels zijn soms ook erg lang. Dan is China wel eens sneller, want het kan voorkomen dat een product uit China binnen een week al op de mat ligt.

Wat ik meestal nodig heb past dan ook altijd door de brieven bus en heb er geen moeite mee dat het soms wat langer duurt via China. Het scheelt gewoon een hoop geld.

Ik vind het gewoon een gemiste kans van Nederland dat zoiets gewoon zomaar kan. Vele webwinkels halen hun spullen ook goedkoop uit China en verhogen de markt prijs van Nederland van het product en heb je de Verzendkosten er ook bij.  Big business right.

Shoppend Nederland word wakker! Kleine spulletjes gewoon uit China bestellen. Boycot die stomme hoge verzendkosten voor producten die in een envelop door de bus kan! Scheelt ook weer een grote doos met 98% lucht er in.

 

Leave a comment

There are no comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *