Hoi,

De TV Series die via usenet worden aangeboden, zoals, NCIS, Hawaii 5-O en vele anderen worden dit seizoen al meteen tegengewerkt door de DMCA Notice and takedowns. Ik haal maar weinig goeds binnen momenteel en velen klagen er ook over. Tuurlijk is het allemaal illegaal, maar om usenet zo te gaan slopen en te vervuilen slaat nergens op. De usenet providers slaan dus een hoop data op die onbruikbaar is. Als je dan ook weer kijkt naar het milleu, draaien er server farms voor data die niet bruikbaar is. En dat wereldwijd bij vele usenet providers. Tuurlijk klaag ik ook, want al vele vele jaren kijk ik zo tv series. Nu dus bierdopje al een poos niet meer NL ondertitels levert kun je ze toch wel in mindere mate via andere wegen krijgen maar zelf heb ik gekozen voor de engelse subs. Die zijn er heel snel en hoef ik niet een week te wachten op de NL subs.
om dus nou te stoppen met volgen is ook weer wat, de nederlandse TV zend niet alle series uit, en lopen veelal achter (soms wel 1 a 2 seizoenen). Ook heb ik geen zin om aan de buis gekluisterd te zitten op vaste tijden. Downloaden is zo veel makkelijker en kan ik kijken wanneer het mij uitkomt ( ik draai in 3 ploegen diensten op het werk… ).

Moet maar eens op zoek gaan naar wat andere alternatieven. Ik denk dat ook usenet zijn tijd nu wel heeft gehad. Torrents zijn ook niet helemaal betrouwbaar. laten we hopen dat er weer een brilliante oplossing komt. Tot die tijd is het dus ergeren aan de mislukte downloads.

Screenshot-sab

Leave a comment

There are no comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *