season-all-banner
En weer een topper van de buis. Heeft heel lang geduurd voordat er iets beslist was. Ik zal je missen Frank! šŸ™‚ Er gaan zowat meer series de prullenbak in dan dat er bij komen en de series worden tegenwoordig ook sterk ingekort. Waar normaal zo een 22 afleveringen per seizoen de standaard was is dat nu zelfs al helemaal terug naar een stuk of 9. Vele series halen niet eens het tweede seizoen of derde seizoen. Echt raar die amerikaanse ratings. Slaat echt helemaal nergens op omdat er geen ratings van andere landen bij zitten. Als ze die ook eens gaan doen, dus een wereldwijd broadcasting dan heb je echt vele betere ratings en eventueel ook nog betere inkomsten… dus tja waar wachten ze nog op haha

Leave a comment

There are no comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *